TASTYCLOUD IS DIGITIZED BUT NOT DEHUMANIZED
OUR MISSION : RENEW THE TRADITIONAL CODES OF RESTORATION.
OUR PROMISE: BE AN ACCELERATOR OF GROWTH AND A VECTOR OF DEVELOPMENT OF CUSTOMER LOYALTY.
OUR VALUES: INNOVATION, PERFORMANCE, SIMPLICITY, CLOSENESS.
restaurant menu digital

GEOFFREY CUBEROS

FOUNDER AND ASSOCIATE


Some people know early what they want to do in life. Geoffrey is one of them. Since he was young he was sure about his future: be an entrepreneu. After a Bachelor in business and several experiences abroad, he designed and defined his project. From Hong Kong to Barcelona, from Los Angeles to Belgrade, he lived, worked and witnessed the consumer’ trends revolution through the world. But above all, he is interested in gastronomy. Passionate by this universe, he decided to carry out a research in order to promote the CHR group via digital improvements. He created then Tastycloud, a solution which would help restaurateurs to promote their businesses. After several months of conception and development (along with restaurateurs associates’ cooperation), Tastycloud comes alive, and for good !
restaurant menu digital

BILAL AJAJ

CTO AND ASSOCIATE


After receiving his diploma as an IT engineer, Bilal continued his professional career in big companies. SAP, Orange and Fujitsu RunMyProcess are some of the companies he works for as a developer or project manager, forging his technology knowledge. He is the technical asset. But Bilal is not only an engineer! He is also passionate about gastronomy. The combination of computers and cuisine motivated him to take part in the Tastycloud adventure.
restaurant menu digital
restaurant menu digital

MORGANE CALASCIBETTA

CHIEF OPERATIONS OFFICER


En parallèle de son master en école de commerce, Morgane découvre l'univers du CHR, qui devient très vite une passion. Elle réalise tout d’abord des jobs étudiants dans la restauration rapide et traditionnelle avant d’effectuer des stages dans la partie support de grands hôtels comme Le Meurice. Après une expérience de plus d’un an chez Spring (Adecco) en tant que Consultante en Recrutement pour le CHR, Morgane acquiert une forte expérience vis-à-vis du quotidien des restaurateurs et hôteliers. Sa rigueur, sa réactivité et son organisation lui permettent aujourd'hui de mener à bien tous les projets de nos clients ! Morgane aime la gastronomie, et surtout prendre soin des équipes TastyCloud ! C’est une vraie fédératrice au sein du groupe. Sa passion première, la nourriture. Morgane ne pourrait se passer des délices quotidiens ! Elle aime également se défouler et ressent le besoin d'aller régulièrement au sport
restaurant menu digital

ARTHUR PAGES

BUSINESS DEVELOPMENT AND ASSOCIATE


Récemment diplômé d’un Master Intreprenariat et Innovation au sein de l’INSEEC, Arthur fait partie de cette génération pour qui le statut d’entrepreneur ne fait pas peur. Après avoir crée une première société au cours de ses experiences à Londres, Taïwan ou San Francisco, il a rapidemment développé un sens relationnel accru ainsi qu’une ouverture d’esprit relative à ses voyages. Ces expériences personnelles et culturelles lui ont permi de développer des compétences, mais non sans oublier l’importance que peut avoir la gastronomie dans son quotidien ! Incarnant une joie de vivre à toute épreuve, il apporte au quotidien sa bonne humeur à l’équipe. Dès l’instant où il a entendu parler de TastyCloud par son ami et fondateur Geoffrey, Arthur a rapidement compris que cette aventure était faite pour lui ! Développer le digital au service de la gastronomie française en conjuguant le tout au plaisir de manger… qui a-t-il de mieux ?
restaurant menu digital